Welkom

Alle muziek is mooi! Toch hebben we allemaal een voorkeur voor een bepaald genre. Klassiek, Jazz, Pop of welke stroming dan ook. Dat geldt ook voor de instrumenten, van Piano tot Trommel.

Ieder mens is muzikaal en dat merken we als we zien dat muziek, net als bij kleur, emoties oproepen. Deze emoties kunnen leiden tot een gevoel van liefde, vreugde, geluk, tevredenheid, welzijn, verdriet, ergernis, boosheid en woede.

Kleur bestaat uit fotonen, muziek uit tonen. De geluid- en lichtgolven hebben frequenties die wij kunnen zien, horen of voelen. Omdat deze golven emoties oproepen kunnen ze gevoelens verzwakken en versterken en daarmee ons welzijn bepalen. Goed voelen (goed in je vel zitten) bepaalt je welzijn en dus je gezondheid.

In tegenstelling tot wat de wetenschap weet, beschikken wij gelukkig over meerdere dimensies zoals bijvoorbeeld gevoel en intuītie. Zoals ook onze keuze vrijheid door geleerden wordt betwijfeld.

Daarom aan jou de keus voor je onbegrensde mogelijkheden om gebruik te maken van de voor iedereen beschikbare vitaminen van kleur en klank. Waarheden die wel met wetenschappelijk onderzoek is bewezen.